ТУР ПП
ТУР ПП
Вінниця, ул. 1 км. Хмельницкого шоссе
Фото  1 Сайдинг FineBer Стандарт Бузок 0,75 м2 294921

Сайдинг FineBer Стандарт Бузок 0,75 м2

42.5 грн
Код 294921
Постачальник ТУР ПП
Виробник FineBer
Одиниця виміру шт
Оцінка

Опис

Переваги сайдингу " FineBer " :
екологічно чистий будівельний матеріал
важкогорючих
має тривалий термін служби - 50 років
стійкий до високої вологості
стійкий до перепадів температур від +50 ° до -50 ° C
стійкий до впливу сонячних променів
Характеристики Сайдинг Fineber (Стандарт ) :
Довжина панелі: 3660 мм.
Робоча ширина: 205 мм
Площа покриття : 0,75 м2
Кількість в упаковці: 16 шт.
Маса упаковки: 24,50 кг
Вініловий сайдинг " FineBer " виробляється заводом " Терна Полімер" . Даний сайдинг випускається з 2001 року , і зарекомендував себе , як продукт , гідний порівняння з кращими світовими брендами. Він відповідає американським стандартом якості ASTM і не поступається за своїми характеристиками кращим зразкам американського і канадського виробництва .
Сучасний метод виробництва сайдінга " FineBer " заснований на використанні технології " коекструзії " . Дана технологія дозволяє створювати сайдингові панелі, що складаються з двох шарів , де лицьовий шар забезпечує привабливий зовнішній вигляд і стійкість до впливу зовнішнього середовища , а внутрішній шар надає сайдингу високу міцність. Спеціально розроблена колірна гамма сайдінга " FineBer " у поєднанні з різноманітністю супутніх аксесуарів , дає можливість швидко і якісно оновити фасади будинків і надати їм сучасний зовнішній вигляд.
Продукт даного виробника адаптований до російських і українських кліматичних умов . Він витримує коливання температур в широких межах , а так само стійкий до різних атмосферних явищ. Сайдинг " FineBer " може використовуватися для обробки всіх типів малоповерхових будівель і споруд , а так само дозволяє застосовувати додаткові теплоізоляційні матеріали для утеплення фасадів. Сайдинг легко монтується і при правильній установці не вимагає ремонту і оновлення протягом терміну експлуатації.
Сайдинг " FineBer " - екологічно безпечний і трудногорючий будівельний матеріал , що підтверджено санітарно -епідеміологічним та пожежним сертифікатами.
Сайдинг " FineBer " проведений для Вас на основі сучасних технологій і відповідає високим технічним стандартам якості. Завод-виробник має в своєму розпорядженні повністю автоматизованими комплексами розвантаження - транспортування вихідної сировини. П'ять змішувальних установок заводу дозволяють провести 6000 тонн композиції на місяць , як у традиційному порошкоподібному вигляді , так і в гранулах.
Понад п'ятдесят екструзійних ліній раною потужності щомісяця переробляють весь обсяг приготовленої композиції , що дозволяє випускати більше 2,5 млн кв . м. готових сайдінгових панелей а також , близько 1,5 млн шт. супутніх аксесуарів.
При виробництві застосовується обладнання провідних зарубіжних фірм таких як: Krauss , Cincinnati , Theysohn , Maffei , Weber , IDE , Reimelt Henschel , Demag , Haitian та інші.

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Дивіться також

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua