ТУР ПП
ТУР ПП
Вінниця, ул. 1 км. Хмельницкого шоссе

Фасадна панель Fineber Камінь Теракотовий 1137 * 470 мм

108.5 грн
Код 294866
Постачальник ТУР ПП
Виробник FineBer
Одиниця виміру шт
Оцінка

Опис

Цокольний сайдинг (фасадні панелі) Fineber

veg8wvKBEeU

ОПИС ТОВАРУ

Безліч приватних власників будинків мріють про презентабельному вигляді своїх будинків. Вони бажають бачити свій будинок викладеним облицювальною цеглою. Але на даний час цей спосіб обробки будівлі далеко не всім «по кишені» . Тому багато власників звертають свою увагу на пластикові панелі торгової марки Fineber .
Фасадні панелі Fineber - прекрасне рішення для обробки Вашого будинку. Це надійний , довговічний матеріал. Цей якісний товар завоював на Україні своє місце на ринку пластикових будівельних матеріалів завдяки високій якості , простоті монтажу , а також дуже цікавою гамі найрізноманітніших забарвлень панелей. При роботі над монтажем фасадних панелей Fineber у Вас виникне мінімум складнощів , що дозволить Вам заощадити на роботі в порівнянні з витратами при роботі з іншими оздоблювальними будівельними матеріалами. Фасадні панелі торгової мари Fineber , відрізняються ударостойкостью і навіть якщо Вам прийдеться в силу різних обставин займатися ремонтом Вашого фасаду , то Ви не зіштовхнетеся з великими труднощами. Технічний відділ виробника допоможе Вам розібратися у всіх тонкощах і можливі складнощі при установці і експлуатації цокольних панелей. Багато власників будинків самостійно встановлюють панелі не стикаючись при цьому з великими проблемами , що значно економить час і гроші.
Товщина панелей Fineber 3 мм - що забезпечує тривалу експлуатацію. Забарвлення панелей досить стійка до вицвітання , так як забарвлюється матеріал з якого виробляється панелі в масі .
Довговічність експлуатації товару перевірена багатьма дослідженнями і випробуваннями. Панелі відрізняються максимально наближеною до натуральної матовістю . Також було досягнуто відсутність відблиску на панелях , що надає їм більш благородний і привабливий вигляд.
Виробництво цокольних панелей Fineber проходить у повній відповідності зі світовими стандартами ASTM .

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Дивіться також

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua